Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Villányi Dániel zongoraművész estje


Wesselényi17 (Volt Eröművház)

2019. szeptember 1. 19:00

Az idei Zsidó Kulturális Fesztiválon először rendezünk komolyzenei szalont, amely egy szokásos kamarakoncertnél sokkal közvetlenebb, amely lehetőséget biztosít a klasszikus zenével és a zenészekkel való kötetlen találkozásra. Szeptember 1-jén Villányi Dániel briliáns fiatal zongoraművészt láthatják a Wesselényi17 Komolyzenei Szalon színpadán.

Villányi Dániel a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett BA diplomát 2010-ben, ahol mesterei Dráfi Kálmán, Kemenes András, Wágner Rita és Gulyás Márta voltak. Tanulmányait a weimari Hochschule für Musik Franz Liszt falai között Szokolay Balázs és Larissa Kondrateva növendékeként, majd a tel-avivi Buchmann-Mehta School of Music intézményében Emanuel Krasovsky mellett folytatta. 2013-ban Weimarban megszerezte MA diplomáját is. Napjainkra már számos nagy sikerű szóló, nagyzenekari és kamarazenei koncertfellépést tudhat maga mögött, olyan kiemelkedő komolyzenei eseményeken és helyszíneken, mint az ECHO „Rising Stars” nemzetközi koncertsorozata a Művészetek Palotájában. Föllépett Németországban a Jénai Filharmonikus Zenekar szólistájaként, Ausztriában, Salzburg, Svájcban, Belgiumban. Olyan neves karmesterekkel dolgozott együtt, mint Fischer Iván, Kovács János, vagy Vásáry Tamás, kamarapartnerei között pedig ott találjuk Kemenes Andrást, Berkes Kálmánt és Lydia Rineckert is. Mind karizmatikus személyisége, mind gazdag repertoárja átütő erővel nyilvánul meg koncertjein, ami egyedi és kiforrott ízlésvilágról tanúskodik. A muzsikálásán átsugárzó lelkület és szellemiség dimenziói messze túlmutatnak fiatal korán, interpretációi pedig minden pillanatban a klasszikus zene mélyről fakadó megértésének egyértelmű bizonyítékaival szolgálnak.

Program:

Beethoven: Hat bagatell, op.126
Mendelssohn: Variations Sérieuses, op. 54
Brahms: Hét fantázia, op.116